[ Home  |  FAQ-Related Q&As  |  General Q&As  |  Answered Questions ]


    Search the Q&A Archives


OH,anyone would help me (Excuse me,my English is poor) We...

<< Back to: comp.os.vxworks Frequently Asked Questions (FAQ) [LONG]

Question by wangdyer
Submitted on 12/17/2003
Related FAQ: comp.os.vxworks Frequently Asked Questions (FAQ) [LONG]
Rating: Rate this question: Vote
OH,anyone would help me
(Excuse me,my English is poor)
We used x86 system with realtek 8139,and used 81x9 driver for vxworks v1.20. here are our'stwo problem:
1. debugger with attach system: while we do this,tornado ide report target lost and the target really hang up!
2. single debuger hello world program:
could not step,target server dislink




Your answer will be published for anyone to see and rate.  Your answer will not be displayed immediately.  If you'd like to get expert points and benefit from positive ratings, please create a new account or login into an existing account below.


Your name or nickname:
If you'd like to create a new account or access your existing account, put in your password here:
Your answer:

FAQS.ORG reserves the right to edit your answer as to improve its clarity.  By submitting your answer you authorize FAQS.ORG to publish your answer on the WWW without any restrictions. You agree to hold harmless and indemnify FAQS.ORG against any claims, costs, or damages resulting from publishing your answer.

 

FAQS.ORG makes no guarantees as to the accuracy of the posts. Each post is the personal opinion of the poster. These posts are not intended to substitute for medical, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. FAQS.ORG does not endorse any opinion or any product or service mentioned mentioned in these posts.

 

<< Back to: comp.os.vxworks Frequently Asked Questions (FAQ) [LONG]


[ Home  |  FAQ-Related Q&As  |  General Q&As  |  Answered Questions ]

© 2008 FAQS.ORG. All rights reserved.