[ Home  |  FAQ-Related Q&As  |  General Q&As  |  Answered Questions ]


    Search the Q&A Archives


have a th350 trans was working fine. all the sudden acts...

<< Back to: rec.autos.makers.chrysler FAQ, Part 1/6

Question by wrench
Submitted on 3/18/2007
Related FAQ: rec.autos.makers.chrysler FAQ, Part 1/6
Rating: Not yet rated Rate this question: Vote
have a th350 trans was working fine. all the sudden acts like shift control module stopped working.  replaced it and nothing.  got vacuum to it.  got to rap the heak out of it to get it to shift.  when i let off it is like i put it in neutral


Your answer will be published for anyone to see and rate.  Your answer will not be displayed immediately.  If you'd like to get expert points and benefit from positive ratings, please create a new account or login into an existing account below.


Your name or nickname:
If you'd like to create a new account or access your existing account, put in your password here:
Your answer:

FAQS.ORG reserves the right to edit your answer as to improve its clarity.  By submitting your answer you authorize FAQS.ORG to publish your answer on the WWW without any restrictions. You agree to hold harmless and indemnify FAQS.ORG against any claims, costs, or damages resulting from publishing your answer.

 

FAQS.ORG makes no guarantees as to the accuracy of the posts. Each post is the personal opinion of the poster. These posts are not intended to substitute for medical, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. FAQS.ORG does not endorse any opinion or any product or service mentioned mentioned in these posts.

 

<< Back to: rec.autos.makers.chrysler FAQ, Part 1/6


[ Home  |  FAQ-Related Q&As  |  General Q&As  |  Answered Questions ]

© 2008 FAQS.ORG. All rights reserved.